Onze tarieven

Bij Heat Me is transparantie onze prioriteit! Ontdek onze concurrerende tarieven voor het onderhoud, de reparatie van uw gas- of stookolieketel, of zelfs het schoonmaken van uw schoorsteen. We bieden oplossingen op maat zonder verrassingen. Omdat uw comfort en tevredenheid centraal staan, kies Heat Me voor professionele en transparante service!

Information Google review

Onze vaste tarieven

(inclusief 6% btw hieronder vermeld voor woongebouwen ouder dan 10 jaar)

Dienst

Tarief

Informatie

Onderhoud gasgestookte ketel
(vermogen tot 45 kW)

169 euro incl. btw

Dit tarief omvat verplaatsing, het eerste uur werk en de volgende diensten: reiniging verbrandingskamer, veiligheidscontrole, expansievaten, elektroden, verbrandingstests en periodiek certificaat.

Onderhoud gasgestookte ketel
(vermogen tussen 45 kW en 70 kW)

239 euro incl. btw

Dit tarief omvat verplaatsing, het eerste uur werk en de volgende diensten: reiniging verbrandingskamer, veiligheidscontrole, expansievaten, elektroden, verbrandingstests en periodiek certificaat.

Onderhoud stookolieketel
(vermogen tot 40 kW)

229 euro incl. btw

Dit tarief omvat verplaatsing, het eerste uur werk en de volgende diensten: reiniging verbrandingskamer, veiligheidscontrole, expansievaten, elektroden, schoorsteeninspectie, sproeier, verbrandingstests, brander afstelling en periodiek certificaat.

Ketelreparatie

149 euro incl. btw

Dit tarief omvat verplaatsing en het eerste uur werk. Elke aangevangen extra uur wordt in rekening gebracht tegen het tarief van 65 euro. Benodigde onderdelen worden gefactureerd tegen de publieke prijs.

Sanitaire reparatie

149 euro incl. btw

Dit tarief omvat verplaatsing en het eerste uur werk. Elk aangevangen uur extra wordt in rekening gebracht tegen het tarief van 65 euro. Benodigde onderdelen worden gefactureerd tegen de fabrieksprijs.

Schoorsteenvegen

149 euro incl. btw

Alleen schoorsteenvegen met toegang tot het onderste punt. Een specifieke offerte is vereist indien de technicus via het dak de schoorsteen moet vegen.

Combo: reparatie en onderhoud gasgestookte ketel
(vermogen tot 45 kW)

259 euro incl. btw

Dit tarief omvat verplaatsing en het eerste uur werk voor reparatie en onderhoud van de ketel. Onderhoud wordt alleen uitgevoerd en gefactureerd als de ketel operationeel is.

Ontstoppingsdienst

Vanaf 220 euro incl. btw

(afhankelijk van de toe te passen technologie, neem contact op voor een offerte)

Dit tarief omvat verplaatsing en het eerste uur werk. Voor hogedrukreiniging wordt een toeslag van 40 euro in rekening gebracht. Voor mechanische ontstopping wordt een toeslag van 30 euro in rekening gebracht.

Veelgestelde vragen

Om een afspraak te maken met Heat Me, kunt u de website bezoeken, specifiek de pagina “Afspraak maken”. Daar vindt u een optie om een afspraak te maken met een technicus.

Als u vragen of specifieke verzoeken heeft met betrekking tot verwarming, koeling of loodgieterswerk, kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen op het nummer 02 486 76 76. Of het nu gaat om een storing, onderhoud, installatie, offerte aanvraag of informatie, het Heat Me-team staat tot uw dienst om aan uw behoeften te voldoen.

Hier zijn een paar getuigenissen…

Logo Trustup review
Information Google review