Onze technici

Heat Me werkt samen met een uitgebreid netwerk van onafhankelijke verwarmings- en loodgietersprofessionals in Brussel, Wallonië en Vlaanderen.

Information Google review
L'équipe Heat me, Chauffagiste et Sanitariste en Belgique

Gekwalificeerde en gepassioneerde technici

Bij Heat Me delen we de passie voor goed werk en klanttevredenheid. Daarom selecteren we onze partnertechnici zorgvuldig op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Zo zorgen we ervoor dat elke loodgieter en verwarmingsspecialist in ons netwerk onze waarden deelt en de vereiste expertise heeft om onze kwaliteitsnormen te bereiken en te handhaven.

Een lokaal netwerk van professionals

Onze partnertechnici die met ons samenwerken, komen uit uw regio. Deze nabijheid garandeert een snellere respons en kortere wachttijden voor loodgieters- en verwarmingsafspraken.

Un technicien chauffagiste Heat me en Belgique

De garantie van kwaliteitswerk

Om u een onberispelijke service te bieden, staan wij garant voor de kwaliteit van het werk van onze partnertechnici. We zullen altijd een bevoegde loodgieter of verwarmingsspecialist aanbevelen voor de klus. Bovendien controleren we systematisch het uitgevoerde werk en uw tevredenheid na de opdracht.

Waarom ons netwerk van professionals inschakelen?

Van een waterlek tot de installatie van een uiterst efficiënte boiler, Heat Me biedt de beste oplossing voor al uw sanitaire- en verwarmingsbehoeften.

 • Ons team beheert en volgt het hele project tot het eindresultaat: administratieve documenten, afspraken maken, controle na de interventie, klantenservice, enz.
 • We sturen een bevoegde technicus om de opdracht bij u uit te voeren.
 • De verwarmingsinstallateur of loodgieter bij u thuis komt, is afkomstig uit uw regio.
 • We garanderen een snelle respons, zowel voor offertes als afspraken.
 • Er wordt steeds eerlijk en correct gefactureerd.
 • Hebt u genoten van het werk van een technicus? U kunt zijn diensten vragen bij een volgende interventie.
 • We bewaren een geschiedenis van alle interventies. Elke technicus die naar u wordt gestuurd, weet dus wat er al is gedaan aan uw installaties.

Waarom een Heat Me-technicus worden?

Het beste wat u doet? Uw vak! Laat ons de rest regelen. Bij Heat Me doen we er alles aan om u in de beste omstandigheden te laten werken.

 • Gratis: als partner betaalt u niets om lid te worden van ons netwerk.
 • Flexibiliteit: we bieden u opdrachten die aansluiten bij uw vaardigheden in uw regio. U beslist zelf of u ze aanvaardt of niet, afhankelijk van uw beschikbaarheid.
 • Meer werk: u hoeft geen klanten zelf te zoeken. Wij regelen de commerciële kant. We ontvangen de klantaanvragen en nemen contact met u op als uw profiel overeenkomt met de opdracht.
 • Betalingsgarantie: u hoeft zich geen zorgen te maken over de betaling van klanten. Heat Me verbindt zich ertoe u te vergoeden voor elk gepresteerd uur.
 • Gemak: we nemen het administratieve werk van u over. Onze interne beheerders behandelen de klantrelatie en het papierwerk (offertes, facturen, enz.). Zo kunt u uw vak op het terrein met gemoedsrust uitoefenen.
 • Community: binnen ons netwerk werkt u niet meer alleen. U maakt deel uit van een hechte en gemotiveerde gemeenschap die dezelfde waarden en passie voor hun vak deelt.

Onze technici getuigen

Lees wat onze verwarmings- en loodgietersmonteurs te zeggen hebben.

Enkele getuigenissen…

Logo Trustup review
Information Google review

Deelt u onze passie voor service?

FAQ: alles wat u moet weten over ons netwerk van verwarmings- en loodgietersprofessionals

De technici in ons netwerk van professionals zijn gekwalificeerde verwarmingsmonteurs en loodgieters. Afhankelijk van uw aanvraag sturen wij een verwarmingsmonteur of loodgieter met de vereiste vaardigheden.

Onze technici werken in heel Wallonië, Brussel en Vlaams-Brabant. Afhankelijk van je locatie sturen we een verwarmingsmonteur of loodgieter bij jou in de buurt.

We sturen je een loodgieter voor het vervangen of installeren van een sanitair apparaat (waterontharder, boiler, enz.), voor loodgietersreparaties of om je afvoer te ontstoppen.

We kunnen een afspraak maken met een verwarmingsmonteur voor de installatie van een nieuwe gasketel en voor het onderhoud en de reparatie van gas- of stookolieketels.

Als je een verwarmingsingenieur of loodgieter bent in Brussel, Wallonië of Vlaanderen, kun je contact met ons opnemen om gratis lid te worden van ons netwerk.

Een verwarmings- of loodgietersprobleem?

We laten je niet zonder oplossing achter.