Over Heat Me

Heating, Plumbing, Relaxing

Heat Me is een verwarmings- en loodgietersbedrijf dat onderhouds-, reparatie- en installatieservices biedt en werkt met een netwerk van onafhankelijke experts, ondersteund door een digitale tool.

Information Google review
L'équipe Heat me, Chauffagiste et Sanitariste en Belgique

Wie zijn wij?

Opgericht in 2018, Heat Me is een verwarmings- en loodgietersbedrijf dat actief is in Brussel, Waals-Brabant, Vlaams-Brabant, Antwerp regio ,Gent regio, Henegouws, en Namen. Om ons werk uit te voeren, werken we via een netwerk van onafhankelijke professionals op het terrein die worden begeleid door ons team van specialisten in onze kantoren.

Bij Heat Me hanteren we een innovatieve benadering van loodgieters- en verwarmingsdiensten. Met behulp van een gespecialiseerd digitaal platform kunnen onze interne expert snel en efficiënt een vakman naar je toe sturen voor elke verwarmings- of loodgietersdienst die je nodig hebt.

Onze Missie

Bij Heat Me willen we onze diensten naar een nieuw tijdperk van soepelheid en efficiëntie brengen, met behoud van de menselijke aanpak en ervaring ter plaatse. Ons interne team vertrouwt op een netwerk van professionals die geselecteerd zijn op hun betrouwbaarheid en vaardigheden om snel te kunnen reageren op de verzoeken van onze klanten. Ons platform stelt ons in staat om helder en transparant te communiceren en maakt het makkelijker om ons netwerk te beheren en te controleren.

Meer gemoedsrust voor onze klanten

Een waterlek, radiatorprobleem of ketelinstallatie? Heat Me geeft je gemoedsrust voor al je verwarmings- en loodgietersbehoeften.

Wij bieden een snelle, hoogwaardige en simpel service, evenals een attente follow-up. Ons team van experts luistert graag naar je en regelt een vakman bij jou in de buurt. Onze aanpak garandeert je kwaliteitswerk tegen de juiste prijs.

Heb je een loodgieters- of verwarmingsprobleem?
Wij zijn er om u te helpen!

Meer gemak voor onze technische partners

Heat Me stelt technici in staat om hun werk onder de best mogelijke omstandigheden uit te voeren. Wij zorgen voor alle planning en papierwerk, zodat ze hun werk met passie kunnen doen.

We bieden hen eenmalige opdrachten in hun regio, rekening houdend met hun beschikbaarheid en kwalificaties. We voorzien hen van :

  • Meer Werk : we beheren de commerciële kant om hen meer werk in het veld te geven.
  • Meer flexibiliteit :Onze technici kunnen de interventie aanvaarden of weigeren naargelang hun beschikbaarheid.
  • Minder papierwerk: het Heat Me-team zorgt voor alle administratieve en after-sales aspecten van de interventies
  • Betalingsgarantie: elk gewerkt uur wordt betaald.

Deel je onze smaak voor nauwgezet werk?

Onze partner

Onze Waarden

Ontdek de waarden die ons drijven.

Vertrouw

Je kunt op ons vertrouwen en op ons rekenen in het geval van een probleem of verzoek. We nemen onze verantwoordelijkheden serieus. We zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons werk en onze dienst na verkoop. Alle werkzaamheden die door onze technici worden uitgevoerd, worden gecontroleerd om uw tevredenheid te garanderen.

We bieden de technici in ons netwerk een professioneel partnerschap gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Zorg

Wij bieden u een hoogwaardige, nauwgezette en rigoureuze service. We zorgen ervoor dat je tevreden bent en we nemen contact met je op nadat de klus is geklaard.

Onze interne expert en technici delen een passie voor goed werk. Deze nauwgezette service wordt weerspiegeld in onze interactie met klanten en in onze technische interventies.

Simplicity

We maken je leven gemakkelijker. We zorgen ervoor dat je aanvragen snel en efficiënt worden behandeld. We leveren je netjes en transparant werk en een gegarandeerd resultaat tegen de geadverteerde prijs.

We vergemakkelijken het werk van onze partnertechnici. We beheren elke klus van A tot Z. We regelen alles, van de planning van het werk tot het papierwerk.

Gemeenschap

We zijn empathisch en proberen te begrijpen wat je doormaakt, zodat we beter aan je verwachtingen kunnen voldoen. We delen je zorgen.

We werken hand in hand met onze experts ter plaatse. We zijn een hechte, gemotiveerde gemeenschap met gedeelde waarden en verplichtingen.

Waarom Heat Me ?

Heat Me is de eenvoudigste en veiligste manier voor je loodgieters- en verwarmingsbehoeften.

Wij luisteren

We weten dat problemen met loodgieters en verwarming werken vervelend kunnen zijn. Bij Heat Me luisteren we naar je behoeften en doen we ons uiterste best om je zo snel mogelijk een bevredigende oplossing te bieden.

Geruststellend

Je kunt op ons rekenen! We vinden altijd een oplossing die aan je behoeften voldoet en we garanderen je het beste resultaat. Wat het probleem ook is, we zullen je niet teleurstellen. We nemen onze verantwoordelijkheid.

Zorgvuldig

Onze gepassioneerde professionals zijn beschikbaar, attent en responsief en bieden je snel, efficiënt en zorgvuldig werk. We kunnen elke klus aan, ongeacht het merk van uw ketel.

Transparantie

Al onze offertes zijn gratis, duidelijk en gedetailleerd. Onze tarieven zijn altijd eerlijk en concurrerend. Met Heat Me heb je geen onaangename verrassingen: je krijgt gegarandeerd een kwaliteitsservice tegen de beste prijs.

Volledige Service

Wij bieden je een volledige service, van het maken van een afspraak met een technicus bij jou in de buurt tot het opvolgen van de interventie nadat deze is uitgevoerd. Als je een probleem of een verzoek hebt, neem dan contact met ons op en wij regelen alles van A tot Z.

Een loodgieter en verwarmingsexpert nodig?

Bel Heat Me. Of het nu gaat om installatie, onderhoud, reparaties of het oplossen van problemen, wij houden rekening met je situatie en regelen een afspraak met een gekwalificeerde verwarmingsmonteur of loodgieter bij jou in de buurt.

Hier zijn enkele getuigenissen…

Logo Trustup review
Information Google review