Depannage van ketels

Is uw ketel defect? Heat Me staat voor u klaar! Met ons uitgebreide netwerk van professionele monteurs sturen we snel een erkende verwarmingsmonteur om uw gas- of stookolieketel te repareren, of u nu een nieuwe of oude installatie heeft. Wij zijn uw vertrouwde partner in verwarming.

Information Google review
entretien chaudiere

Professionele interventie 7 dagen per week

We begrijpen dat ketelproblemen vervelend kunnen zijn. Bij Heat Me laten we u niet in de steek! We reageren snel om uw gas- of stookolieketel te repareren. Een verwarmingsmonteur uit uw regio zal een oplossing vinden voor uw probleem. In geval van nood komen we binnen 24 uur bij u langs!

Een reparatieservice voor al uw ketelproblemen

Onze ervaren verwarmingsmonteurs behandelen alle residentiële ketelstoringen, evenals problemen met uw radiatoren, schoorsteen en andere verwante verwarmingsinstallaties. U zult nooit zonder warmte zitten, we hebben altijd een technicus om u te helpen!

Contact d'urgence avec le chauffagiste Heat me

Onze tarieven voor depannage van uw toestel

Reparatie

149 euro incl. 6% btw + prijs van de onderdelen

 • Afspraak meestal binnen 48 uur met een monteur uit uw regio

 • Verplaatsing en 1 uur werk inbegrepen

 • Onderdelen gefactureerd tegen de officiële fabrieksprijs

 • 65 euro incl. 6% btw per extra uur

 • Toeslag voor weekend interventie tussen 18.00 en 07.00 uur

Dringende reparatie

199 euro incl. 6% btw + prijs van de onderdelen

 • Afspraak binnen 24 uur met een erkende monteur uit uw regio

 • Verplaatsing en 1 uur werk inbegrepen

 • Onderdelen gefactureerd tegen de officiële fabrieksprijs

 • 65 euro incl. 6% btw per extra uur

 • Toeslag voor weekend interventie tussen 18.00 en 07.00 uur

Un chauffagiste de la société Heat me se prépare a faire l'entretien d'une chaudière

Vermijd depannages met regelmatig onderhoud

Wist u dat regelmatig onderhoud van uw ketel het risico op storingen vermindert en voor een constant aangenaam binnenklimaat in uw woning zorgt? Naast de verplichte controle raden wij u aan om uw ketel elk jaar te laten reviseren door een professionele verwarmingsmonteur. Bij Heat Me bieden we reparatie- en onderhoudsdiensten voor uw gas- of stookolieketel.

Vervang uw oude ketel

Bent u de herhaalde storingen beu? Misschien is het tijd om uw oude ketel te vervangen. Na 15 jaar kan uw ketel vaker technische problemen krijgen. Vermijd deze ongemakken door hem te vervangen door een nieuw, uiterst efficiënt toestel! Onze experts helpen u met advies  en de installatie van uw nieuw verwarmingssysteem.

Installation d'une chaudière par un chauffagiste de chez Heat me

Waarom vertrouwen op Heat Me voor ketelreparatie?

Responsiviteit

We zullen er altijd alles aan doen om zo snel mogelijk in te grijpen. Bij dringende gevallen binnen 24 uur.

Deskundigheid

Onze technici behandelen reparaties aan alle ketels. Dankzij ons uitgebreide netwerk van professionals sturen we systematisch een gekwalificeerde verwarmingsmonteur voor uw probleem.

Transparantie

Bij Heat Me hanteren we eerlijke en transparante tarieven. Onze offertes voor ketelreparatie zijn gedetailleerd en we factureren vervangingsonderdelen tegen de officiële fabrieksprijs. Geen verrassingen, alleen een eerlijke en betrouwbare reparatieservice.

Onze certificeringen

Bij Heat Me nemen we de kwaliteit van onze diensten zeer serieus en beschikken we over de benodigde certificeringen om alle interventies van A tot Z uit te voeren. Onze certificeringen garanderen dat elke professional in ons netwerk de vereiste vaardigheden en expertise heeft om te interveniëren bij ketelreparaties.

En dat is nog niet alles! Onze certificeringen dekken een breed scala aan merken en modellen om ervoor te zorgen dat de interventie voldoet aan de geldende normen van de fabrikanten en de overheid.

FAQ: alles wat u moet weten over ketelreparaties

Alleen een gekwalificeerde verwarmingsmonteur kan je ketel op de juiste manier repareren, zonder het risico te lopen je verwarmingssysteem te beschadigen. Bij Heat Me zijn al onze technici erkende vakmensen, met de vaardigheden die nodig zijn om in alle veiligheid aan je installatie te werken.

Zodra je een storing in je ketel of verwarmingssysteem opmerkt! Hier volgt een niet-uitputtende lijst van mogelijke problemen:

 • meer verwarming
 • geen warm water
 • een water- of gaslek
 • gebrek aan druk
 • een ongewoon geluid van de radiatoren of de ketel
 • een radiator die de hele tijd warm wordt

Neem bij twijfel onmiddellijk contact op met een professional. Ook uw veiligheid staat op het spel!

Geeft je ketel een code weer? Dit is een foutcode. Het geeft aan dat je verwarmingssysteem niet meer goed werkt. Elke code komt overeen met een technisch probleem. Noteer ze en bel meteen je technicus!

Bekijk de betekenis van uw foutcode (lien vers code erreur NL)

Onze verwarmingstechnici werken aan alle types gas- en stookolieketels, ongeacht het merk: Bosch, Bulex, Vaillant, Viessmann, enz.

Uitval van de verwarming midden in de winter? Grote lekkage? Geen reden tot paniek! Als het een noodgeval is, kun je contact opnemen met Heat Me! We doen er alles aan om binnen 24 uur een verwarmingsmonteur naar je toe te sturen om het probleem met je cv-ketel snel op te lossen.

Hier zijn een paar getuigenissen…

Heb je een monteur nodig om je cv-ketel te repareren of problemen op te lossen?