Ontstoppingsdienst

Zijn uw leidingen verstopt? Geen paniek! Heat Me stuurt binnen 24 uur een professionele loodgieter om uw leidingen te ontstoppen.

Information Google review

Ontstopping door een professionele loodgieter 7 dagen per week

Een verstopte gootsteen of wc? Terugstroming? Een huishoudelijk apparaat dat het water niet meer goed afvoert? Blijf niet in deze ongemakkelijke situatie! Doe een beroep op Heat Me: een ontstopper uit ons netwerk van professionals komt binnen 24 uur om uw probleem op te lossen in Brussel en Wallonië.

Deskundigheid in ontstopping voor allerlei interventies

Onze loodgieters gebruiken veilige en professionele technieken om de verstopping te detecteren en uw leidingen te ontstoppen: mechanische methoden (ontstoppingsveer, zuignap, pomp, enz.), gebruik van hogedrukontstoppers of zelfs inspectiecamera’s… We doen er alles aan om de verstopping te verwijderen en u in staat te stellen uw installaties weer te gebruiken.

Un technicien de la société Heat me débouche une toilette

Onze verschillende ontstoppingsdiensten

Leidinginspectie

Terugstroming van water? Uw afvalwater stroomt niet meer weg? Dit is waarschijnlijk een afvoerprobleem. Neem contact met ons op: wij detecteren de verstopping in uw leidingen met behulp van een inspectiecamera.

Ontstopping van gootsteen en wastafel

Een gootsteen of wastafel vol water die niet leegloopt of te langzaam leegloopt? Uw leiding is waarschijnlijk verstopt! We ontstoppen uw gootstenen en wastafels zo snel mogelijk.

Ontstopping van bad en douche

Het water in uw bad of douche stroomt niet meer goed weg? U blijft achter met stilstaand water? Doe een beroep op onze ontstoppingsdiensten. We ontstoppen uw bad of douchecabine in een oogwenk.

Ontstopping van wc

Niets is vervelender dan een verstopt toilet dat niet meer kan worden gebruikt… Bij Heat Me komen we zo snel mogelijk om uw toilet te ontstoppen.

Ontstopping van huishoudelijke apparaten

Wasmachine of vaatwasser: deze apparaten en hun leidingen kunnen ook verstopt raken. In dat geval blijft het water binnenin het apparaat. Onze ontstoppers zorgen voor de afvoer van uw huishoudelijke apparaten.

Onze tarieven voor ontstopping

Afhankelijk van de gebruikte technieken om uw probleem op te lossen, kan de prijs van de interventie variëren. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsofferte. We bezorgen u zo snel mogelijk een eerlijke offerte.

Waarom een beroep doen op de diensten van Heat Me voor ontstopping?

Snelle interventie

Na uw interventieverzoek komt een van onze loodgieters binnen 24 uur bij u thuis om uw leidingen te ontstoppen.

Erkende loodgieter uit uw regio

Ons netwerk van professionals bestaat uit gekwalificeerde loodgieters voor het ontstoppen van uw leidingen. We sturen een technicus die beschikbaar is in uw regio.

Transparante facturering tegen eerlijke prijs

Onze tarieven zijn scherp en duidelijk. In geval van vervanging van een onderdeel tijdens de interventie, rekenen we u de catalogusprijs van de fabrikant aan.

Volledige service

Na de interventie van de loodgieter controleren we of het ontstoppingswerk correct is uitgevoerd. Bovendien houden we een geschiedenis bij van alle interventies op uw installaties.

FAQ: Alles wat u moet weten over ontstopping van leidingen

Verschillende tekenen kunnen erop wijzen dat uw leidingen verstopt zijn, zoals:

  • stilstaand water dat niet meer wegvloeit uit uw gootsteen, wastafel, bad, enz.
  • een langzamere waterafvoer
  • een rioolgeur uit de leiding
  • terugstromend afvalwater
  • borrelende geluiden in de leiding
  • een huishoudelijk apparaat (wasmachine, vaatwasser) dat vol water blijft staan

Zodra u een van deze tekenen opmerkt, neem dan contact op met een professionele loodgieter. Dit voorkomt verdere complicaties.

Er zijn een aantal redenen waarom een afvoer verstopt kan raken. Afval zoals haar, etensresten, vet, zeepresten en doekjes kunnen de leiding verstoppen. Een andere oorzaak van verstoppingen kan kalkafzetting zijn.

Als de verstopping niet al te erg is, kun je de afvoer soms zelf ontstoppen met een gewone ontstopper of fret. We raden je aan om het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen te vermijden. Deze zijn vaak erg bijtend, kunnen je leidingen beschadigen en kunnen bij verkeerd gebruik gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Dus als je je afvoer niet kunt ontstoppen met conventionele methoden, is de beste oplossing om een professionele ontstopper in te schakelen.

Onze loodgieters gebruiken verschillende professionele methodes om al je afvoeren te ontstoppen. Ze beschikken over de juiste apparatuur, zoals een loodgieterstang, een ontstopper, een pompontstopper of een hogedrukontstopper. Om een verstopping in je leidingen te lokaliseren, gebruiken onze technici ook een inspectiecamera.

Nee. We ontstoppen geen septische putten.

Hier zijn een paar getuigenissen…

Logo Trustup review
Information Google review

Enkele steden waar u onze loodgieters kunt vinden:

Heb je een snelle, professionele ontstoppingsservice nodig?