Vervanging en installatie van sanitaire apparatuur

Heeft u behoefte aan het vervangen van uw sanitaire apparatuur? Doe een beroep op onze professionele technici voor elke nieuwe loodgietersinstallatie.

Information Google review

Een loodgieter installeert uw sanitaire voorziening

Elektrische boilers, waterontharders, regenwaterpompen, kranen, toiletten of  warmtepompboilers… Onze gekwalificeerde installateurs komen snel bij u langs om uw oude installaties te vervangen en nieuwe, efficiënte sanitaire voorzieningen te installeren.

Wij adviseren u voor uw installatie

Zijn uw sanitaire installaties verouderd? Vervang ze door kwaliteitsapparatuur. Twijfelt u over het model dat u moet kiezen? Of het nu gaat om een warmtepompboiler, een waterontharder of een elektrische boiler, wij adviseren u optimaal en bieden u de meest geschikte oplossing voor uw behoeften.

Geïnteresseerd in onze sanitaire installaties?

Neem contact op met onze experts. Wij zorgen voor een duidelijke en gedetailleerde prijsopgave voor het materiaal en de installatie verstrekken.

Onze verschillende sanitaire installaties

Ontdek onze verschillende sanitaire installaties.

Boilers

Moet u uw oude boiler vervangen? Ontdek onze verschillende boilers.

Elektrische boiler

Deze elektrische boiler verwarmt het water met behulp van een elektrische weerstand.

Warmtepompboilers

Bovenop de boiler zuigt een warmtepomp de warme lucht op en geeft de warmte van deze lucht door aan het water om het te verwarmen.

Waterontharders

Wij bieden twee modellen waterontharders voor uw huis aan.

Zoutwaterontharder

Deze waterontharder verwijdert kalkaanslag uit uw leidingen en huishoudelijk water met behulp van natrium.

CO2-waterontharder

Deze waterontharder injecteert CO2 in het water, dat de kalkaanslag oplost. Hierdoor blijft de kalkaanslag in het water, maar hecht deze niet meer aan uw leidingen en is dus gemakkelijker schoon te maken.

Kranen

Lekt uw kraan? Wij vervangen uw kraan en leidingwerk in uw wastafel, badkamer, keuken, toilet, enz.

Toiletten

Is uw toilet of spoelbak aan vervanging toe? Onze technici komen langs om uw bestaande WC te demonteren en uw nieuwe toilet te installeren, zowel staand als hangend.

Moet u sanitaire apparatuur vervangen?

Waarom vertrouwen op Heat Me voor mijn sanitaire installatie?

Snelle interventies

Ontvang binnen 48 uur een offerte en een afspraak voor de installatie en vervanging van sanitair.

Duidelijke tarieven

Onze offertes zijn gedetailleerd. Alle wisselstukken worden verdeeld tegen de officiële fabrieksprijs.

Deskundigheid

Dankzij ons uitgebreide netwerk van professionals sturen wij een gekwalificeerde loodgieter voor de vervanging en installatie van uw apparatuur.

Opvolging van de interventie

Wij houden een overzicht van al onze installaties en interventies bij u thuis en controleren het werk van onze technici, zo garanderen we de hoogste kwaliteit.

FAQ: Alles wat u moet weten over sanitaire installaties

Een waterontharder, of deze nu op zout of CO2 werkt, verwijdert kalkaanslag uit uw water. Kalkaanslag kan echter uw leidingen en huishoudelijke apparaten zoals uw boiler, verwarmingsketel of wasmachine beschadigen. Door een waterontharder te gebruiken, vermindert u de kans op verstoppingen en storingen.

Er zijn twee soorten ontharders: zout en CO2. Hoewel beide effectief zijn in het ontharden van water, hangt de keuze voor de een of de ander af van een aantal factoren, zoals de hardheid van je water.

Als je kalkaanslag volledig uit je water wilt verwijderen, zal een zoutwaterontharder de gewenste effectiviteit bieden, maar de smaak van je water veranderen. Een CO2-waterontharder daarentegen zal de smaak van je water niet veranderen, maar zal kalkaanslag niet volledig verwijderen, maar wel beperken.

Een zoutwaterontharder, ook bekend als een harsontharder, heeft twee fasen: service en regeneratie. Tijdens de eerste servicefase gaat het harde water door een tank met kunsthars. In deze tank vindt een ionenuitwisseling plaats: het water wordt bevrijd van magnesium- en calciumionen en in plaats daarvan geladen met natriumionen die aanwezig zijn in de hars.

Wanneer de hars geen natriumionen meer bevat, gaan we over naar de regeneratiefase. Een pekeloplossing voorziet de hars van nieuwe natriumionen, waardoor het systeem terug kan keren naar de servicefase.

Een CO2-ontharder verspreidt kooldioxide in het water via een hydraulische module. Dit gas lost de kalk in het water op, maar verwijdert het niet. Het verlaagt ook de pH.

Heb je regelmatig last van storingen? We raden je aan om een gekwalificeerde loodgieter te bellen, die je huis zal bezoeken en de bron van het probleem zal identificeren. Als je boiler of ontharder te oud of defect is, zal de monteur je adviseren om deze te vervangen.

Je gasketel moet wettelijk elk jaar worden gecontroleerd. Je bent echter niet wettelijk verplicht om je elektrische boiler of waterontharder te onderhouden. Voor elektrische boilers is het echter wel aan te raden om ze elke 2 tot 3 jaar te laten onderhouden, om er zeker van te zijn dat ze goed werken. In het geval van een waterontharder raden we aan om deze elk jaar te laten onderhouden.

Alles hangt af van het apparaat dat moet worden vervangen. Naast het werk (verplaatsing en werk ter plaatse) wordt het apparaat gefactureerd tegen de catalogusprijs van de fabrikant. Aarzel niet om een offerte aan te vragen voor meer informatie.

Hier zijn een paar getuigenissen…

Logo Trustup review
Information Google review

Enkele steden waar u onze loodgieters kunt vinden:

Nieuw sanitair nodig?