Installatie van de ketel

Heeft u een nieuwe ketel nodig? Vertrouw op Heat Me en profiteer van professionele service voor de installatie van uw toekomstige ketel door een technicus uit uw regio.

Information Google review
L'équipe Heat me, Chauffagiste et Sanitariste en Belgique

Onze experts adviseren u over uw installatie

Bij Heat Me luisteren we naar u om de optimale verwarmingsoplossing voor uw huis te vinden. Omdat elk geval anders is, analyseren we uw verwarmingsbehoeften en technische beperkingen om het meest geschikte ketelmodel voor uw situatie voor te stellen.

Onze professionals installeren uw ketel

Na uw aanvraag te hebben geanalyseerd, sturen we snel een erkende en gekwalificeerde professional om uw condensatieketel te installeren. U krijgt snel hulp van een chauffagist uit uw regio tegen de beste prijs. Het vervangen van uw ketel is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Een complete service voor uw ketel

Bij Heat Me regelen we alles van A tot Z.

1.

Neem contact met ons op en leg uw aanvraag uit.

2.

Op basis van uw behoeften en onze analyse doen we u een gedetailleerde offerte met de meest geschikte ketel.

3.

De door ons gekozen technicus vervangt uw ketel… en ons intern team volgt de werkzaamheden op en garandeert de kwaliteit.

4.

Aan het einde van uw project ontvangt u alle benodigde documenten (facturen, attesten, premiedocumenten) en volgen we uw installatie gedurende de hele levensduur.

Ons assortiment condensatieketels

We bieden verschillende condensatieketels op stookolie of gas van erkende merken zoals Bosch, Bulex, Vaillant of Buderus.

Waarom je oude ketel vervangen?

Energiebesparing

Nieuwe ketels verbruiken minder energie dan oudere toestellen. U kunt uw energierekening tot 30% verlagen met een ketel met de nieuwste technologieën. Uw investering wordt binnen enkele jaren snel terugverdiend.

Milieuvriendelijk

Omdat ze minder energie verbruiken, zijn nieuwe ketels ook minder vervuilend en dus beter voor het milieu.

Prestatie

Een nieuwe ketel presteert veel efficiënter dan een oud toestel. Met aanzienlijk hoger rendement biedt het optimaal comfort tijdens de koudste maanden van het jaar.

Betrouwbaarheid

Niemand houdt van plotselinge verwarmingsproblemen! Door uw oude ketel te vervangen door een nieuwe, vermindert u ook het risico op storingen. U vermijdt extra reparatiekosten en last-minute verrassingen.

Vraagt u zich af of het tijd is om uw ketel te vervangen?

Wacht niet tot uw verwarming uitvalt om actie te ondernemen! Neem contact op met onze experts die u het beste zullen adviseren over de verschillende mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn.

Geïnteresseerd in een warmtepomp?

Bij Heat Me installeren en vervangen we ook uw warmtepomp! We bieden u een eenvoudige warmtepomp of een hybride systeem in combinatie met uw ketel. Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op en laten we samen kijken of deze oplossing geschikt is voor u!

Doe een beroep op Heat Me voor de installatie van uw ketel

Gratis offerte binnen 48 uur

Dien uw offerteaanvraag in. We zullen binnen 48 uur gratis reageren met een duidelijke en transparante prijsopgave. Geen onaangename verrassingen: we leggen uit wat u betaalt.

Eerlijke prijzen

Onze tarieven zijn scherp en voordelig, zowel voor de kosten van de interventie als voor de prijs van het materiaal en de eventuele wisselstukken. We factureren onderdelen tegen de publieke prijs van de fabrikanten. Zo bent u zeker van een eerlijke prijs.

Snelle interventie

We stellen u zo snel mogelijk een afspraak voor met een professional voor de installatie van uw ketel. In geval van nood beloven we u een afspraak binnen drie dagen.

Gekwalificeerde verwarmingsmonteurs bij u in de buurt

We beschikken over een uitgebreid netwerk van verwarmingsprofessionals. We sturen een gekwalificeerde technicus naar uw regio voor de installatie van uw ketel.

Persoonlijk advies

Welk type ketel moet u kiezen? Heeft u recht op financiële hulp? Is een hybride systeem een goed idee? Bij Heat Me adviseren wij u over de keuze van uw toekomstige ketel, maar ook over premies en andere specifieke aanvragen.

Volledige opvolging van uw interventies

Van het plannen van de afspraak tot de klantenservice regelen wij alles. We controleren het werk van onze professionals en houden een historisch overzicht bij van alle interventies. Zelfs bij een wijziging van technicus kunnen we u een kwaliteitsservice blijven bieden.

Onze certificeringen

We beschikken over de nodige erkenningen om alle interventies van A tot Z uit te voeren.

Denk ook aan het onderhoud van uw ketel

Heeft u Heat Me ingeschakeld voor de installatie van uw nieuwe ketel? Vergeet niet om deze regelmatig te onderhouden! Met ons onderhoudscontract bent u verzekerd van gemoedsrust. U krijgt jaarlijks of om de twee jaar onderhoud aan uw ketel, evenals prioritaire interventie bij storingen.

FAQ: alles wat je moet weten over ketelinstallatie

De levensduur van een cv-ketel is ongeveer 15 jaar. We raden je daarom aan om na te denken over het vervangen van je cv-ketel als deze ouder is dan 12 tot 15 jaar. Maar als je nog geen condensatieketel hebt, aarzel dan niet om je systeem nu te vervangen.

Er zijn verschillende soorten boilers. Bij Heat Me bieden we condensatieketels aan, die in België verplicht zijn voor nieuwe installaties of vervangingen.

Om het juiste model te kiezen, moeten we je vereisten voor verwarming en warm water bepalen voor een optimaal rendement. Hierbij spelen een aantal factoren een rol: de grootte van je woning, isolatie, aantal personen, aantal badkamers, je levensstijl, enz. Onze adviseurs kunnen het juiste type verwarming vinden: een doorstroomcombiketel of een extra boiler bijvoorbeeld.

Verschillende criteria beïnvloeden de totale prijs van het werk, zoals het gekozen model verwarmingsketel, het werk en de uitrusting die nodig zijn voor de vervanging en de installatie, de schoorsteenbekleding, de indeling van het gebouw, enz. Om de exacte kostprijs van de werken te bepalen, aarzel niet om ons te contacteren voor een bestek op maat.

In bepaalde gevallen en afhankelijk van uw regio kunt u in aanmerking komen voor een premie. We zullen samen met u uitzoeken of u in aanmerking komt en u de documenten bezorgen die u nodig hebt om een aanvraag in te dienen.

Hier zijn een paar getuigenissen…

Logo Trustup review
Information Google review

Enkele steden waar onze verwarmingstechnici te vinden zijn :

Heb je een vraag? Heb je een probleem? We helpen je graag de oplossing te vinden!