“Nieuwe ketel geplaatst: zeer efficiënte uitvoering van de werken, tijdig aanwezig en goede communicatie. Aanrader!”

null
Sven R.Alost

“De responsiviteit van Heat Me is opmerkelijk. De snelle reactietijd toonde duidelijk aan dat zij de urgentie begrepen van een goed werkende verwarming, vooral in de winter!
Geen onverwachte kosten snelle service en professionele aanpak maken hen een uitstekende keuze voor een betrouwbare chauffagist.”

null
Anne-Sophie R.Antwerpen

« Ik ben erg blij met de kwaliteit en snelheid van de service en de prijzen zijn heel redelijk. De website van Heat-Me werkt vlot en alles is heel eenvoudig. De opvolging is snel en vriendelijk, de afspraak is binnen een week ingepland en de verwarmingsmonteur is aimabel en bekwaam. Ik beveel Heat Me graag aan voor het ketelonderhoud »

null
Corentin S Ixelles

« Uit verschillende offertes koos ik voor Heat Me en ik heb de juiste keuze gemaakt. De professionaliteit en kwaliteit van elke service is top.
De vertegenwoordiger was altijd beschikbaar om al mijn vragen te beantwoorden en was zeer competent in het adviseren over de keuze van de ketel en accessoires. De nieuwe gasketel werd met de grootste zorg geïnstalleerd. »

null
Témoignage heat me
Philippe PSint-Pieters-Woluwe

«Ik worstelde al maanden met mijn ketel en werd van het kastje naar de muur gestuurd  tussen verschillende bedrijven met onduidelijke en dure oplossingen. Heat Me was zeer efficiënt, professioneel, transparant en recht door zee. Een resultaat dat in 1 week werd geïmplementeerd en 6 maanden aan problemen oploste. Efficiënt!»

null
Benoit BTerhulpen