Wilt u:

Ons
bellen

Een afspraak maken
met een technicus

Een snelle en gratis
offerte aanvragen

Waarom contact opnemen met Heat Me voor uw verwarming of loodgieterij?

Snelle reactie

Wat uw behoefte ook is, wij reageren snel en proberen een snelle en effectieve oplossing te vinden. Heeft u dringend hulp nodig? We beloven u zo snel mogelijk een afspraak te bezorgen.

Gegarandeerde expertise

Voor al uw serviceverzoeken sturen we een loodgieter of verwarmingstechnicus met de vereiste technische vaardigheden. Zo bent u verzekerd van professioneel werk dat aan uw behoeften voldoet.

Volledige begeleiding

Van het maken van een afspraak tot advies, prijsopgave, installatie, klantenservice en administratieve opvolging… Wij regelen alles. Van begin tot eind begeleiden wij u om u een complete en op maat gemaakte service te bieden.

Transparante offerte tegen de juiste prijs

U ontvangt een duidelijke en gedetailleerde offerte, zodat u precies weet wat u betaalt. Bovendien zijn onze tarieven competitief. U profiteert van professionele dienstverlening tegen een vastgestelde prijs, zonder verrassingen.

Kwaliteitsgarantie

Bij Heat Me nemen we onze verantwoordelijkheid. We controleren het werk van onze technici en staan garant voor oplossingen bij problemen. In alle gevallen laten we u niet in de steek en vinden we altijd een oplossing.

Heat Me Namen

Chaussée de marche 680, 5100 Namen

Heat Me Waals-Brabant

Koningin Astridlaan 92, 1310 Terhulpen

Heat Me Zaventem

Minneveldstraat 44, 2040 kortenberg

Heat Me Brussel

Louizalaan 523, 1050 Brussel

Hier zijn een paar getuigenissen…

Logo Trustup review
Information Google review